Seyma-10 Selam hanımlar 9 haftalık olduk iyice arttı bulantılarım şuan afedersiniz kusmak istesem kusamıyorum içimde ni bulantı var bişey yiyim geçsin diyorum ama o düşünce bile daha çok bulandırıyor siz nasıl baş ediyorsunuz bulantılar la
Melliisaa Seyma-10 ayva ye kabuğunu soyarak limon da sıkabilirsin üzerine birde ülker tuzlu çubuk kraker
myavocado Seyma-10 malesef 6 haftalık beni de çok zorluyor bulantı. Kızarmış ekmek peynir yiyorum bir şey yiyemeyecek derecede bulamadığında. Bastırıyor biraz
1998_irem Seyma-10 muz yiyebilirsin ben aç kaldığımda muz ile bastırıyorum maalesef bir de bulanntım kusmam varsa su içmiyorum 14 haftalık olcam alıştım artık
Nisanyagmurum 5 ay içtiğim suyu çıkardım bir tek simit ve tarhana çorbası biraz yatistiriyordu bı dene istersen
Seyma-10 Melliisaa ilk hamileliğimde gece gündüz yerdim en son tiksinmiştim şimdi daha çok midemi bulandırır diye korkuyorum ondan ya
Birsen56 26 hafyayım halen bulantılarım var ve 4 ay kustum gecem gündüzüm 1 birine girdi su bile içemezdim