ArvenMom Umarım hamilesindir tek dileğim bu ki bence öylesin allah kalbinden geçeni sana nasip etsin kaç gündür görüyorum postlarını heyecanla beklemeni umarım beklediğimiz çıkar senin de yüzün güler 🫶🏼
Teslimenursevil ArvenMom inşallah canım benimle birlikte bekliyosunuz hepiniz sonuç ne olursa olsun haber vericem hepinize🙏🏻
Teslimenursevil ayoLNolduYine kuzum erken gebelik testi yaptım aslında öğlen awox unkini hiç bişey çıkmadı
Frkbsr Teslimenursevil Bayadır görüyorum sizi bende 29 haftalik hamileyim sizi umitlendirmek istemem ama sanki var bir şeyler gibi içimden geçerdim sonucu merakla bekliyorum her şeyin hayırlısı olsun Rabbım isteyen herkese nasip etsin
Teslimenursevil Frkbsr Allah razı olsun rabbim evladınıda hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah hep birlikte görücez bakalım haberi ne olucak merakla bekliyorum
B1cnm Bence de testler yanıltmaz ben hiç yanılmadım olmadığı zamanlar tek gösteriyordu hep ama ne zaman hamile kaldım silik cizgi zamanla koyulaştı sen kan testini erken verdin inşallah şuan beli olucak
Teslimenursevil B1cnm benim belirtilerim çok var yani bunlara ne denir bilmem ama kasık ağrılarım çok tuhaf ben regl olcağım zaman ağrım olmazdı benim ya
Teslimenursevil Cnseko hepinizden Allah razı olsun gerçekten öyle güzel kalpli insanlarsınız ki benim derdime ortak oluyorsunuz ne desem az kalır🙏🏻
Cicek1 Teslimenursevil inşallah güzel sonuçlar alırsın canım ama eğer imkanın varsada bir gebelik testi yapabilirsin canım