Gaye1402_ Kızlar belim ağrıyor otururken kuyruk sokumuna bile vuruyor arada bu haftalarda bunu yaşayan var mı ? Yada geçmesi için taktik verebilecek birisi 🥲
tgbmerve Gaye1402_ aynıyız 12+4 um bende Dr a yazdım magnezyum takviyesi verdi, yürürken bile sanki kalça eklemi bıçak saplanıyor ahhhh diye kalakaliyorun🤐🤐 oturup kalkmak. Bir işkence ,
Nunu20 Gaye1402_ bendede ögle oluyo ve o haftadaykende oluyodu kendini çok yorma dinlene dinlene yap suan 19+5 haftadayim erkek cocuk daha cok bel agrisi veriyo sende cinsiyet belli oldumu?
Gaye1402_ Nunu20 göstermedi ama hep erkek söylentisi var çevremde ya nolacak böyle 🤣 tiroitlerim yüksek çıkmıştı onu da erkek çocuk yapıyormuş belirtisiz geçirdim erkek denildi şöyle ultrasona bakınca bize de erkek gibi geliyor 🤣
Gaye1402_ tgbmerve benim de bugün başladı bende tedirgin oldum ama kuyruk sokumuma giriyor ağrı dün gittim doktora en son birşey yoktu çok şükür demekki normalmiş 🤣
Gaye1402_ kumrucanim dün gittim 3 hafta sonra dün kasılmaya felan da baktı hiç birşey çıkmadı bel ağrım da bugün başladı