_ruyaninannesi_ 2prenses_masal-oyku ay benim eşimde öyle nedense korkuyor diğer çocuklar da öyle değildi bunda niye böyle anlamadım 😂😂😂
2prenses_masal-oyku _ruyaninannesi_ ay bizde ilk bebede son güne kadar sıkıntı yoktu o sayede hatta suyum gelmişti şimdi manyak yaklaşmıyo yararı dokunacak ya işte ondan heralde 🙈😂😂 doktor 3 cm falan olsaydı alacaktı adam hâlâ diyoki aldırma sakın doğuma kendi sancınla doğur gününü bekle diyo sanki normal doğumun günü var 😂😂😂😂
_ruyaninannesi_ KuzeyinAnnesi10 agrinmi geçti benim ağrım geçti ve şuan belimde hafif sancı ve kasılma oluyor 😁
KuzeyinAnnesi10 Ilba_34 benimde bazen daha aşağı da duruyor karnım bazen geri yukarıda duruyor anlayamıyorum ama bunun doğumla alakası yok. O zaman erken doğum yapanlar hep karnına dikkat eder 😂
_ruyaninannesi_ KuzeyinAnnesi10 Ilba_34 Sabah sancıyla uyanan varmi kizlarrr şuan kahvaltı hazırlamak ta zorlanıyorum 😕😕😕
Aysimamom37 _ruyaninannesi_ Benimde salı günü kontrolüm var 39+2 yim bende doguramayanlar derneğindenim🤣🤣🤣 bakalım kimler elencek
Aysimamom37 _ruyaninannesi_ Doğuran yazsın kim daha önce doguracak çok mrk ediyorum konuştuğum çoğu insan dogurdu burda insan meraklanıyor kendi dogumu gibi 🥹🥹🤣🤣🤣
_ruyaninannesi_ Hulyab sezeryan mi olacaksınız sağ saglim kucağına alırsın inşallah 🤲 şimdiden gözün aydın olsun 🌸🌸🌸🌸biz daha buralardayiz gibi 😂
_ruyaninannesi_ Aysimamom37 kuzeyin annesi bizden önce doğurur belirtileri var bn daha burdayım o kadar belirtiye rağmen yok gelmiyor
_ruyaninannesi_ Baybisi bnde yok . Ama korkmayın korktgunuzda kendinize stres panik yapmaktan başka bir şey olmuyor herzaman güzel düşün sağ saglim kucağına alırsın bebeğini inşallah 🤲🌸
Alperenmom 39 + 3 deyim Salı günü yatışım var. Açıklık kasılma belirti hiç bir şey yok müdahale edilecek hayırlısı ile kucaklarımıza sağ sağlam alalalım bebişleririmizi 🥰
Demmed 2prenses_masal-oyku hahahhaha😀😀benimkide korkuyor kacıyor ama bu sefer galıba bnde korkuyorum ya cocugun basına biraey gelmez demi kız🤣🤣
_ruyaninannesi_ 2prenses_masal-oyku 😂😂😂 benim günümü sen belirle de soyle doktor diyor eşin yanına gelsin falan kandır 😂😂😂😂