KuzeyinAnnesi10 _ruyaninannesi_ kız ben de hala doğurmadım vazgeçti her halde sancılar ne durumda bilmiyorum da ağrı falan da yok ne olduğunu şaşırdım 😂 oğlum içeride çok rahat çıkası yok galiba
Kadergktg Feryes Bende 40+1 sabrimim _ruyaninannesi_ 40+1 hâlâ gelen giden yok. 😂 Son 5 gün , sonrasında müdahale edilecek
Feryes 1_prensesannesii o haftalarda beklemeye başlayınca hiç geçmiyor 41.hafta olduk bizz inşallah siz o kadar beklemezsiniz
Chkayboz _ruyaninannesi_ bende 38+3 deyim bugün akşama kadar temizlik yaptım çömelerek yerleri falan sildim ama tık yok bugünde gelmeyecek belli oldu 😂🥴
_ruyaninannesi_ Feryes sağ saglim kucağına alırsın inşallah bebeğini 🤲 yok kız ben bekleyemm o kadar 😂😂😂😂 kesin kafayı yerim
1_prensesannesii Feryes 36 da iki cm açıklık vardı haftaya gene muayene olacam bakalım 4 olmuşsa tamamdır dedi😂😂
Feryes 1_prensesannesii yok ya ne sancı ne su ne bişey delirmeme az kaldı hayır hani kız bebek erkek geliyordu bide
KuzeyinAnnesi10 _ruyaninannesi_ o nst de ki sancılardan sonra doğururum diye dusunuyrodum 3 4 gün oldu hala tık yok 😂🤦🏽♀️
Kadergktg KuzeyinAnnesi10 ilk gebelikte görülen biseymis 🤦🏻♀️ bende 1 hafta önce dogururum sanmıştım 40+1 oldum .. sancı olup açılma olmayınca gönderiyorlar geri
_ruyaninannesi_ Ben galiba ilk defa bu gebelik te hurma çok yiyorum çünkü fayda etmiyor 😤 😂 o kadar ağrılarım var ki dışarı çıkamıyorum
KuzeyinAnnesi10 _ruyaninannesi_ salı gidicem bakalım belki açılma vardır ben hissetmiyorum dokunduğumda sanki vajen daha kapalı gibi ama bugün yürüyüşe çıkıp hareket edicem biraz.
_ruyaninannesi_ KuzeyinAnnesi10 yürüyüş iyi gelir sana ben yapamıyorum markete gidecektim eşim izin vermedi yolda kalıp düşecem diye 😂😂😂