ozkangulkilic Yaptığım salataya sumak koydum bilmeden internetten araştırdım bazi yerlerde çok yararlı bazı yerlerde riski var yazıyor tüketen bilgisi olan varmi
3438FG ozkangulkilic İlk defa sizden duydum bunu. Hamileliğimin başından beri salatayı sumaksız yemedim 🫣
ArvenMom ozkangulkilic hamilelikte asla kendimi kasmadım aa o yasak bu yasak diye araştırmadım da doktor bunu yeme demesi yeterliydi ama bu kadar detaylı yeme dediği olmadı o yüzden hiç sorun yaşamadık şuan 8 aylık kızım
mervemurat16 ozkangulkilic ya ben salataya kullanırım birşey olmadı ilk kez duyuyorum riskli olduğunu bence abartmadıkça problem olmaz
ozkangulkilic naneliseker_ bende anlamadım düşük yapabilir diyenler olmuş 20. Haftamdayim ama sumakla ne alakası var anlamadim
Mutlumomm Sumak ekşi diye mi riski varmış acaba ama limon da ekşi mesela onu da yemeyelim internete fazla güvenme canım onu yeme bunu yeme ne yiyeceğiz biz 🤣
An53 Öyle bir şey olsa doktorlar mutlaka söylerdi. bir kavanoz sumak yemediğiniz sürece sorun olacağını sanmıyorum