Tostosunannesi Canım doğum sancısı anlattigin kadariyla 37 iyi bi hafta erken dogum sayilmiyo saglikla gelsin insallah 😍 Varsa meryem ana otunu koy suya nişan ve su da simdi gelmek zorunda değil dogum aninda gelen nişan da oluyo suyu da ebeler hastanede patlatabiliyo açılma hızlansın diye. Bence git en azindan acilmana baksinlar ona gore hareket et derim burda hicbirimiz ne desek yalan olur çünkü Hayırlısıyla al kucağına insallah
Arnes Benim hiç belime giren değil direk alttan ve kasıktan vuran sancılarım vardı. Yalancı sancı diye dikkate almadım. Nst’de çıktı sancılar. Muane etti 1cm açılmışım. Yani illaha ki belden vurmuyor sancılarım başlamış 1 cm de açılmışım bebek yakında gelicek dedi geçen hafta. Tempolu yürü haftaya gel dedi. Sancıların artarsa, kanaman olur veya suyun gelirse kontrolü bekleme o dakika hastaneye gel dedi. Cuma kontrole gidicem yarım saat önce 39.haftama girdim. İlk hamileliğimde de nst’de çıkmuştı sancılar ama ben hiç bir şekilde hissetmiyordum. Suyum geldi 2 cm açıldım nst’de sancılar tavan ama ben kahkaha atıodum. Hissetmediğim için 2 cm den yukarı açılamadım suni verdi bebikim geldi dünyaya açıldım hemen. Doktorum böyle olabileceğini her doğumun aynı belirti göstermiceni söylemişti doğruymuş ikinci gelicek yakında ilkiyle alakası yok belirtilerin. Bence görünmelisin doktora. Canım yaz ama merak ettirme bizi.
aysess Bende merak ettim canım ya 37. Haftadan sonra da gelebilir bebiş benim yakinimda çok oldu öyle .Aralık bebisi olmak istiyor olabilir :) Haberdar et bizi de
Zynur16 Zeynepali canım çok sancın olupta büyük tuvaletini yaparmışcasına ağrırsa kesinlikle tuvalete oturma yani Allah muhafaza Bebek düşer içine yani çok dikkat et
Zynur16 Zeynepali aynen canım dikkat et ya ben çok korkuyorum ben 34 haftalığım erken Doğum olur diye çok korkuyorum Allah herkese zamanında Doğum nasip etsin inşallah ya