Papatya123_ Benim eşim yurt dışına çıkacak gitmeden öğrenmek istiyorum 12 haftayı geçiyor acaba doktor söyler mi özel ?
Nurdan6519 Rabiamezili bende anlamış değilim 🥴 her hafta değişiyor bugün erkek deyip pipi gösteren doktor iki gün önce de bacak arası boş üç çizgi var dedi 😁 artık doğumu bekliyorum hayırlısı artık
Liyamm1 Esmam_ela25 bende tam 14+4 iken gittim ama bebek çok hareketli kahve içmistim once 😂 19 haftaliken randevum var insAllah gorur🌸 hayirli ugurlu olsun size , Allah’im sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin 🤍
Nurdan6519 Nunu20 bu hafta çarşamba günü kız dediler bugün ise erkek çıktı 😁 iki günde nasıl değişti anlamadım
Nurdan6519 mor_menekse sorma anlamış değilim nasıl oluyorda her gittiğimde değişiyor anlamış değilim 😁
Bebekbeklrkn Melliisaa Bana 12 haftalıkken söyledi o zamandı randevum direk dedi canım ilkinde 16 da gitmiştim o zamanda söyledi direk bebek gösterirse söyler tabi ama ben kontorlden önce hep tatlı birşey yiyip gidiyordum öyle yap
Melliisaa Bebekbeklrkn 14 haftalikken gittim dün yani doktor kıza benziyor yok erkeğe benziyor dedi 1 ay sonra netleşir dedi kafam karışık 😂
Melson20 Nurdan6519 Bu nasil oluyor ya? Kizla erkegin arasinda bariz bir fark var. Bacak arasini gostermiyorlarmi?
Nurdan6519 Melson20 Melson20 evet gösteriyorlar mesala iki gün önce bacak arasını gösterip üç çizgi var kız dedi bugün gittim yine bacak arasını gösterip pipi var erkek dedi. Yani bende şaştım kaldım acaba diyorum ikiz falan mı ama 24 haftalık şu an bu zamana kadar ikiz olsa gözükürdü diyorum