TugbaZmn Kızlar 17+0 haftalığız doktor emin olamadı erkeğe benzettim gibi ama hiç eminde değilim dedi haftaya cuma gideceğim tekrardan
Aysee6346 TugbaZmn benim oğlumda 20 haftaya kadar göstermedi büyük ihtimalle erkek çünkü aynısı benim oğlumda görünüyordu sağlıkla gelsin bebiş
Sidelya_ TugbaZmn benimde böyleydi aynı bende sizin gibi erkek sanki diye düşünüyordum ama sonuç kız 😂
TugbaZmn edasontr yalnız kızımın ultrason fotosunda üç çizgi falan yoktu ondan kafam karıştı bence çizgiyle falan alakası yok bu cinsetin bilemiyorum ☺️🤗
TugbaZmn Aysee6346 sağlıklı olsun tabi ki öncelik o kız hissediyorum en başından beri zaten doktorda emin olamadı durmadığı İçin bakalım hayırlısı inşallah 🙏🏼🤗
Melisdila Banada bugun gittim iki cinsiyetide görüyorum dedi yarım saatten fazla baktı ben fenalaştım sonunda dedi kız ama ben emn bi tavur göremedim 14 haftalık olmuş bacak arası boşluk değildi kordonu ayırtedemiyırsa bi doktor neden doktordur anlamıyorum
TugbaZmn Melisdila oluyor bazen bebeklerin pozisyonundanda kaynaklı kuzum valla doktorum aynı kızımda 12 haftalıkken bilmişti bu 2inci biraz inatçı çıktı 🤗🤣
Tugba-ikizler Minikanne50 perınatolojı doktoru dedı ayrıca kendi doktorum da dedi ama Bılmıyorum yarın ayrıntılı ultrason var bakalım farklı bir sonuç çıkar mı bilmiyorum