Sedoliko Kızlar selam , Test sonuçlarından anlayan varsa bakabilir mi ? Bir sıkıntı var mı ? Kızamık enfeksiyonu mu var vücudumda anlamadım. Bir de Toksoplazma iki değerde de negatif , normal mi bu ?
neeesee Bunlar kesin enfeksiyonunuz var anlamına gelmiyor eğer gebe iseniz adivite testi yapıyorlar son üç ayda mi geçirdi yoksa daha önce mi diye bakılıyor son üç ay içinde çıkarsa bir problem olduğu saptanıyor uzman hekim yorumlayıp size bilgi verir endişelenmeyin bununla ilgi kağan Kocatepe hocanın bir videosu var onu dinleyin ben onunla rahatlamıştım sağlıklı günler dilerim :)
Sedoliko neeesee çok teşekkür ederim , aşırı endişelendim. Doktorumda Salı günü bekliyor yanına , geç olunca bayagı tedirgin oldum 🥹
Sedoliko neeesee Allah razı olsun sizden , videoyu izleyince o kadar rahatladım ki anlatamam. Çok teşekkür ederim , hepimizin güzel günleri olsun inşallah 🙏🏼❤️
neeesee Sedoliko benim şuan gebeliğim de zor geçiyor rahim perdem var duaniz yeterli rabbim hepimize yardımcı olsun inşallah sizden de Allah razı olsun :)
fayting Toxoplazma yok normal çokmış bu iyi kızamıkçık da eskiden geçirmişsiniz diğer hastalığı da sizin antikorunuz var sadece Toxoplazma antikoru yok onun için de çiğ ete ve yeşilliği iyi yıkayıp yemeğe dikkat edin bir sorun yok 😀💕
Sedoliko fayting çok teşekkür ederim iyi ki varsınız 🥹 doktora gidene kadar içim içimi yerdi yoksa🙈 çok sağolun 🙏🏼🥰
Sedoliko neeesee Allah sağlıkla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah , tüm sürecin sıkıntısız geçsin. Amin 🙏🏼 dualarımdasın 🥰