naneliseker_ Deletedmom_85 15 Öcal sezeryan canım belli oldu🥹 Erken gelmek isterse daha erkene alırız dedi doktorum 🥹
Cana_ Deletedmom_85 fazla cnm bnce eğer pişik yaparsa gerisi çöp oluyor malesef bn 2.sini taktım sonra bir çıkardım mahvetmiş çocuğun altını sudocremle zor iyileştirdim şimdi yüne hamileyim 25+5 günlük yine primayla başlıcam
naneliseker_ Deletedmom_85 evet çok heyecanlı ve korku doluyum 🥲 Sağlıkla gelsin evlatlar Dualarında beni unutma.
Cerenbelis1 Deletedmom_85 bence 120li yeter eğer bezden memnun kalırsanız gene bitmeden sipariş verirsiniz pişik yaparsa değiştirmek durumunda kalıcaz ben molfix aldım bakalım inşallah sever kızımın popişi 😅
Deletedmom_85 Cerenbelis1 ben de Molfix sipariş verdim az önce son kullanma tarihi geçmiş mi geçmemiş mi üretim tarihi mi anlayamadım bı bakabilir misiniz sizinkinde nasıl acaba
Deletedmom_85 Cerenbelis1 bide çiş göstergesi yok diyorlardı bendekinde var anlamadım eski seri mi acaba bende ki
Deletedmom_85 Bengiii 03/11/23 yazıyor da Aralık 3 de bitti mi acaba dedim exp kısmı mi skt oluyor bilmiyordum teşekkürler
Bengiii Deletedmom_85 kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum ıslak mendil tekrar yıkanıp nasıl kullanılıyor mikrop kapmıyor mu bebek?
Deletedmom_85 Bengiii ıslak mendilin içinde ki kimyasal varsa onu akitmis durulamis oluyoruz işte yikayarak temiz su ile yıkanmış bir ıslak mendile dönüşüyor genelde yenidoğan bebeklerde bu şekilde kullanıyor herkes
Kediannesi1 Deletedmom_85 molfix yaradı ama elimde stok babyturcom vardı doktorum stopundan devam et problem olmaz dedi molfixi sıfır numara diye kullanıyorduk prematüreler fark eden bir şey olmadı şükür bir kere pişik olduk geçti doktor normal dedi
Cana_ Deletedmom_85 biz ilk molfix almıştık pişik yaptı evde sleepy vardı onu zaten hiç kullanamadık sadece prima premium care yine öle alıcam güvenemiyorum hiçbir beze
Deletedmom_85 Cana_ anladım canım inşallah benim bebise yarar olmazsa bende mecburen değiştirmek zorunda kalırim
Cana_ Deletedmom_85 aynen cnm o yüzden çoklu bez alma hele stok hiç yapma bir paket dene hemen farkediliyor zaten pişik yapıp yapmayacağı ona göre devam edersin kaç haftalık hamilesin