Teslimenursevil günlerdir post açtığını görüyordum testler falan seni okadar iyi anlıyorum ki ilk hamileliğimde 3 sene olmadı aynı senin gibiydim testler herşeyden işte ay acaba hamilelikten mi falan çok afedersin hayatımın içine ettim 3 yılı zehir ettim kendime ki eşim ben seninle çocuk için evlenmedim seni sevdiğim için evlendim gerekirse hiç olmasın herkesin cocugu olucak diye bısey mı var diyodu ben hayır olucak diyodum derken artık olmuyo Allahım zorlamanın alemi yok hersey senden dedim ve o ay hamile kaldım kafaya takmaktan olmuyodu sımdı oğlum 3 bucuk yasında eşim oğlanda senelerce olmadı diye 2 kere korunmadı ki hemen kalktım lavaboya yinede hamileyim martta doğumum var demek istediğim şu güzelim sen ne kadar üstüne düşersen okadar olmaz vucüd adapte olamıyo kocanla ilişkiye girmeyi bir görev gibi değil zevk için gir çocugu aklına getirme biliyorum çok zor ama oyalan bişeyler yap gerekirse hergün temizlik yap çık gez aman kalırım da bebege bısey olur falan deme 2 hamileliğimde de bilmeden dağ taş atlıyodum yaza denk geldiği için geziyodum verecek olan rabbim veriyo inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırsın umarım yanlış anlamazsın beni🤲🏻😊