gamze6606 Berkos sanırım bizim kızımızın adı Farah olacak, Asya ismini de çok beğeniyorum ben babasını ikna edemedik😂
Papatya123_ Berkos Mihra - Meva Mihra - aksa Mihra - hira Mihra - meyra - parlayan ışık , aydınlık demek Mihra - Melike , Meryem , Medine , Melisa , Melina - eğitilmiş kişi
berenn02_ Berkos benim de ikinci kızım olacak inşallah ilk kızımın ismi berensu ikinci kızıma da Zeynep erva koymayı düşünüyoruz rabim nasip ederse inşallah 🙏🏻💕
Berkos Hamisbayan ayla çok beğeniyorm ayla olsun demiştik çevreden dolayı vazgeçtik gibi ama hala elimizde ve aklımızda sadece bu var 😂 başka alternatif gelmiyor bulamıyoruz🥴
2erkek1kiz Berkos ben de çok zorlandım ama en sonunda Feyza isminde kararlaştırdık anlamı da çok güzel ebced değeri de yüksek iyi ki Feyza oluyor çevremden tabiki bu ne ya fln dedi herkes başta şimdi herkesin hoşuna gıdıyor birde isim analizi isim karakteri çok iyi 👍 çevremde bir tane Feyza yok 🥹👌
Elifecemom 2erkek1kiz benim yeğenimin adı da Feyza dünya tatlısı akıllı sevilen bir çocuk, çok güzel bir isim 😍😍
Mjgnfdn Berkos benm oğluöun ismi doğuma girerken bile belli değildi. Yüzünü gördüğünüzde geliyo isim direk endişelenmeyin. Bizim hava günlük güneşlikti ve doğuma girdiğimde gökyüzü bulutla dolmuştu ve isminide bulut koyduk. Şimdi kızım olucak ismide güneş😍