Emine2101 Kızlarr 37+2 deyım dun geceden berı sancı cekıyorum adet sancısı gıbı wc ye gırıyorum afedersınız özel bölgem deli gibi sızlıyor agrıyor ama nişanım falan gelmedı çok sancım var ve belime kadar vuruyor yani anlatamıyorum agrımı ne yapmalıyım sızce
Skarakas Emine2101 siz olsanız bu yazıyı okuyunca ne derdiniz? Tabiki doktorunuzla iletişime geçin hastaneye gidin doğum başlamıs olabilir
Aybarssena Herkeste nişan gelecek diye bir şey yok sancı sıklığınızı komtrol edip doktorunuzla iletişime geçebilirsiniz
Emine2101 Aybarssena deprem bölgesinde yaşıyorum hataydayım malwsef burda heryere ulaşım sıkıntı eşimi bekliyorum doktora gideceğim
Emine2101 canim-bebegim bakalım bılmıyorum ınan ılk hamileliğim ve umarım dedgnz gıbıdır kımseyi telaşlandırıp boşuna gitmek istemem acıkcası
alynozds Bende 37+5deyim ne bir sancı ne bir ağrı hiçbirşey yok gebelik şekeri yüzünden artık doğurup yemek yemek istiyorum doktorum 39u bekletiyor sezeryan olucak keşke benim de sancım kanamam falan olsa da acil sezeryana alsa ya 😂😂🥹