mrym32 Aslihan-ozkan aynen canım benimde bugün kontrolüm vardı 15 ya da 16 ocakda kan ver adet olmazsan dedi bakalım inşallah tutmuştur
mrym32 Aslihan-ozkan yap o zaman belli olr benimde 14 ocakta 14 gün olacak o zaman test yaparım 16. Gün kan veririm eğer cikarsa
Aslihan-ozkan mrym32 perşembeye kadar test felan yapmıycam işte bekliycem adet felan olmazsam perşembe kan veririm varsa beta yüksek çıkar herhalde yoksada adet beklerim
_Feslegennn__34 fthnf_ benimde çok baldirlarım ağarıyordu kaç gün boyunca sonra geçtı şüan yok sizinde mi agrıyordu
fthnf_ _Feslegennn__34 benim ilk gebeliğimde henüz haberim yokken üst bacaklarımın ağrımıştı, sanki saatlerce spor yapmışım gibi
_Feslegennn__34 fthnf_ ayy evet benımkıde öyle bi kaç gün sürdü sonra geçti hiç agrımazdi benim bi baçagım daha çok ağrıyordu sizinkı hala ağrı var mı bide hamileliniz kesınleştı mı
Aslihan-ozkan fthnf_ benimde baldırlarım ağrıyor acaba catlatma iğnesindenmidir. Adetime 4 5 gün var belirti olurmu öyle acaba
fthnf_ _Feslegennn__34 benim o gebeliğimden bir oğlum var. Hamile olduğumu bilmeden bat dönemi yaklaşınca ve geçince olmuştu o tarz üst bacak ağrısı
Prensesss2016 Bat 17 18, 3, 4 Ocak yumurtlama oldu değerlendirdim 35 günde Bir oluyorum beklemedeyim şu anda hiçbir belirti Yok bugün 6 . gün ağrı ve akıntımin en yoğun olduğu gün 3 ocakti
fthnf_ Aslihan-ozkan valla okadar ilginç belirtiler oluyor ki ben hiç ummazdım öyle bir ağrı, bende olmuştu. Kişiye göre çok değişiyor. İnşallah olumludur sizin de
Aslihan-ozkan fthnf_ benim belirtim yok şuan iğnenin etkisinden kaynaklı bişeyler yaşadım ama baldırlarım çok ağrıdı. Yani adet geçmedende hiç bişey belli değil
MeAy Kızlarrrr ne durumdasınızzzz var mi test yapannnn, belirtileriniz nelerrrr, bende tik yokk ne belirti ne de baska biseyyyy 😔