Canim kizim defneme sağlıkla kavuştum darısı tüm bekleyen tatlis annelerin başına 💗💙 buraya yazmak nasip olacak mı acaba bı sıkıntı yasicakmiyiz diye çok düşünüyordum Allah’ım nasip etti 🤲 38+6 dün kontrolümüz vardı ama bel ağrılarım vajina ağrılarım çok artmıştı geceden sabah kalktım heryeri temizledim çamaşırlarımı yıkayıp astım 😊 içime doğmuş gibi. 3 de nst ye girdim ve kendi sancilarim coktu. Ebe hemen nst kağıdımi doktora götürdü peşimden gel dedi gittim yatışim yapildi işlemler imzalar kan filan derken 4 buçuk gibi yatışim oldu. Suni sancida verildi hem kendi sancim hem suni. Gece 11 de kollarımdaydi güzel kızım 💗 devlet Hastanesi’nde yaptım doğumu o kadar güzel ebelere hemşirelere temizlikcisine kadar denk geldim. Doğumda hep motive ettiler ebelerim ve açılmam çok hizli ilerledi. 6 buçuk saat kadar bişey sürdü. Sonlara doğru çok ağrı hissettim yattim hemen suyum geldi direk muane etti ve doğum dediler🐣 bol bol süre salavat getirdim ve doğum egzersizleri yaptım sancım geldikçe darısı güzel anneler sizin basiniza sağlıkla kavuşun prenseslerinize, prenslerinize💗💙🤲🐣