e_blue_sky_a Kızlar küçük güzel Bi göbek deliğim vardı. 32.haftadayim dışarı çıkıyor nerdeyse. Üzerine dokununca ağrıyor. Herkes aynı durumda mı :(
e_blue_sky_a 01180322 sanki patlayacak gibi benim bebek büyük kilosu da ileri ama karnım küçük. Aşırı gergin ilk gebelik….. belki bu son ay büyür
Camlicagizem e_blue_sky_a Ben 28 haftalık olduğum halde benimde nerdeyse düz ve bazen otururken fark ediyorum dışarı çıkmak üzere gibi ve acıyor bazen
01180322 e_blue_sky_a bnmde ilk gebeliğim 9 aylığım ama genelde 7-8 diyor gören. Malesef bnmde aşırı gergin iç karnimz büyük olabilir o sebeple dışardan çok belli etmesede Bebek büyüdükçe geriliyo tabi
Asyabby e_blue_sky_a geçen hafta ağrım oldu göbek deliğimin etrafında korktum acile gittim nsty bağladılar durumu iyi sacnın yok dediler belliki geriliyor ondan dolayı bebek yer kapladıkça göbek deliği de çekiliyor sonuçta oraya bağlı korkmayın
e_blue_sky_a Derinnmom 30+5te 10gün öndeydi 1900 küsür.. şeker var az kaçırınca fırlıyor nerdeyse herseye bakıyorum ama yemiyorum 😀 şimdi 32 olduk
Derinnmom e_blue_sky_a maşallah kilosu çok iyi 🧿🧿 peki bebek önde olunca bi sorun oluyor mu? Yani haftasından büyükse
Sguney Haftada 2-3 gün ağrısı oldu. Ağrı olmadığı zamanlarda bile bir hassaslık vardı kasılıyor gibi sağ üstüne ağrı giriyordu sonra kendiliğinden geçti. 31. Haftadayız şu an yok mesela henüz dışarı çıkmadı. Burdaki postları okumuştum hiçbir şey yapılmadığı için bekleyerek geçti ama 2-3 gün zordu gerçekten.
e_blue_sky_a Derinnmom gebelik şekeri var bende diyetteyim suyu iyi artmamis ama kilo artışı gebelik şekeri kaynaklı da olabiliyor genetik de bunu bilemiyorlar. Şeker anne karnındaki bebek için iyi değil.
Derinnmom e_blue_sky_a evet bugün benimde kontrolüm vardı doktor da aynı şeyi söyledi fazla kilo şekerden oluyormuş ve iyi birsey olmadığını söyledi