Smr28 Eminearas16 benimde 21 hafta dan ber öyle doktor fazla meyve,ekmek, şekerli şeyler yeme dedi Birazda şeker çıktı ondan sanırım . Halada devam ediyor bebek dönmedi bundan dolayı artk ne olur bilemem şuan 24 haftalığm
Momela Eminearas16 bana da suyun az denildi haftaya doğum olacak artık bilmiyorum yani tuhaf bir olay
066 Eminearas16 36+4 um benımde suyum fazla canım tatlıyı karbon hıdratı kes dedi hoca sabah yarım saat akşam yarım saat yürüyüş yap dedı bırde şeker falan yok bende ama su fazla o yüzden çatır catır catladım dıkkat et catlama vallaha vur başladımı önünü alamıyorsun
Cananarda Eminearas16 benimde suyum fazla şimdi kime denk gelsem suyum fazla diyor çoğunlukla altında yatan neden olmuyormuş benim detaylida sorun yoktu birde fetal yaptirmistim oda temizdi şekeri patatesi ekmeği vs şeyleri kes dedi dikkat ediyorum bakalım ne olacak.
Ozr42 Benim 25. Haftada suyum fazlaydı şekerimde çıkmadı yediklerime dikkat ettim karbonhidrat ve şekerli ürünleri yeme hatta şekeri yüksek meyveleri de tüketme . 28. Haftamda normale döndü .
Meleksima Benimde öyle şuan yatis yapıyorum şükür 32 haftalık oldum her an patlicak gibi hissediyorum zaten kilolu hamile kaldım doktor çocuk da iri dedi o sebeple 33 34 de en geç 35 de Digurursun dedi tek şuan kuvezziz dohurmak