Mlktrnbsl Arkadaşlar daha doğuma var ama neler eksik bir fikrim yok öncelik olarak neler almam gerekiyor bebek doğmadan önce şampuan ve deterjan önerisi istiyorum 😍
denizmanzarasi Mlktrnbsl siveno kullanıyorum deterjan olarak hem bulaşık hem çamaşır için çok memnunum şampuanda incia 🌸
mavideniz6 Mlktrnbsl şampuan olarak mustela,deterjan da duru granül sabun aldım ben..İçerik temizliğine dikkat ettim bunları alırken
cutecik Mlktrnbsl ilk çocuğumda mustelayla başladm şuan 6 yaşında hala onunla devam ediyorum bunda da nasipse aynı şekil mustela kullanıcm deterjan olarakta siveno alıyorum kesinlikle tavsiye ederim çok güzeller💕
miray_85 Mlktrnbsl e bebek baby me serisinin tamamıni kullaniyorum cokta memnunum.şampuan olarakta mustela
cokbilmismom Siveno, duru granül sabun deterjan olarak Hipp veya ecowel sampuan bunlar benim almayı düşündüğüm temiz içerikliler. Araştırmalarıma gore Dalın, uni baby, johnsons baby içerileri iyi olmadığı için tercih etmeyeceğim
arslnece Mlktrnbsl şampuan dalin aldım deterjanda uni baby hem fiyat uygun hem içerikleri iyi ama tabi bebiş doğunca şampuan iyi gelir gelmez bilemeyiz bir tane ufak alıp bebeğinize göre hareket etmeniz daha iyi olur diye düşünüyorum
Waffleveliyaninannesi Mlktrnbsl şampuan Mustela, deterjanda dalinle siveno arasındayım kararsız kaldım 🥲