yaseminligunler 16+3 günlüğüz daha suana kdr hiç guzel net bir resım alamadım doktordan ozel muayene hocaya gidiyorum ama alamadım siz alıyomusunuz bu haftalarda
Cgdmerl yaseminligunler bebeğiniz çok hareketli ise denk gelmemiştir biz 21. Haftadayız 10 tane kadar var resmimiz farklı haftalarda
Serendipity16 yaseminligunler kullandığı makine kalitesiyle alakalı ben iki hastaneye gidiyorum birinde daha ilk haftalarda bile çok net belli oluyordu bebek diğerinde ultrason kağıdında 18. Haftamda olmama rağmen net değildi sadece ekranda güzel görmüştüm bazı özellerin bile iyi olmuyor fotoları
Zepeliz yaseminligunler 37+1 ı’m benım 24.haftada 1 tane var sadece her defasinda alamadık hep yüzü dönük dedi doktorum şimdiden sonra hıc olmaz dedi, doğmadan göremeyeceğiz prensesi 🥲
Boncukk123 yaseminligunler net sekılde gözükmesi gerekiyor o hafta da canım. Bende devlete gittiğimde bebeğimi göstermemişti kalp atışını duyurmadı ultrason resmî vermedi cok kızmıştım bi o kadar da üzülmüştüm ozele gittim 16.haftamda hem cinsiyetini öğrendim hamd olsun hem de ilk defa bebeğimi o kadar net görmüştüm . Ozele gittiğini söyledin canım doktorunu degıstırmeni öneririm daha iyi bir doktor araştır
Kskn5634 Hastaneden hastaneye değişiyor bu 4.boyutlu cihazlarda daha net oluyor :) istanbuldaysanız net görebileceğiniz 2 doktor önerebilirim ultrason fotoğrafları baya netti oranın bebeğin yüzüne kadar
Serendipity16 yaseminligunler devlet hastanesinde maalesef çok daha kötü makineler bende devlette ultrason kağıdından bir şey anlamıyorum
yaseminligunler Zepeliz yaa sizin daha üzücü olmuş ben son ana bırakmadan en azından anı olması iicn baska yerlere bakıcam resim işine
yaseminligunler Boncukk123 doktorum cok iyi prof murat gültekin ama calıstıgı hastanedki cihazdan ötürü sanırım napıcam bilemedim
Zepeliz yaseminligunler kesinlikle bakın, birdahakıne diye diye bugüne kaldık, doktorum yaglandıkca daha çok kendini belli eder dedi , bu seferde saklandı 🤣🥲
Mavi-elif yaseminligunler murat hocaya rica edebilirsiniz hocam net bi fotoğrafımız yok mümkünse bitane verirsiniz baskı yaptırcam gibisinden
yaseminligunler Mavi-elif ya onceden lokman hekime gştmiştim her gittiğimde gayet net almıstım hangi bi an istiycem bilemedim
Mavi-elif yaseminligunler murat hoca ultrason odasında bakmıyor mu size o an rica edebilirsiniz bence kırmayacak bi hoca bebeğin pozisyonu iyiyse