Nurov Twinsgirl süpersiniz 👏🏻 keşke insanlar 20 yıl sonra damgalı gibi zamanın merveleri gibi asel lina umaylar olacağını idrak etse, lina asel kuscam artık
AryaLavin Efnan3443 4 yaşında bir kızım var adı Arya Lavin şimdi 4 aylık hamileyim bir kızım daha olacak Alina düşündüm ama 🥰
Nazkryk Efnan3443 Bugün Lavin’den vazgeçme günü sanırım 😂🥲🥲Bana da bi anda öyle bir his geldi ya… oysa çok emindim bir aydır falan.
AryaLavin Efnan3443 hayırlısı olsun tabiki kararlar çok değişiyor en güzelini seçeceksinizdir eminim 🥰
Ayse4242 sezenn59 ilk.kizimin adi aysima ikinci geliyor ceylin yada meryem koyacağız Allah nasip ederse
Nazkryk Efnan3443 Ben de öyle… Eşim Lavin’e çok ısındı ama bir iki gündür bi içim almadı gibi. Bilmiyorum ya🥲🥲🥲 En son çare yine Lavin olacak ama araştıracağım yine de
Tugcedora Bende 17+4 üm kızım olacak çok kararsız kaldım ama şuan için buğlem liya düşünüyorum değişebilir de tabi 🤣
Nazkryk AryaLavin AryaLavin Evet ama bazısı telafuz edemiyor🥲 Ve herkes hemen anlamına bakıyor çığ, heyelan ilk anlamı maalesef. Yoksa çok hoş tınısı cidden. Yumuşak a ile söyleyemeyenler var🤧
AryaLavin Nazkryk benim kızım aşırı hareketli hep bi yerlerden atlar zıplar belkide anlamından diye düşünmüyor değilim 😂 hangi isim sakin narin falansa onu koymak gerekiyor galiba 😊