Mervekaynak merhabalar , ben ağustos ayında24+2 de genel anestezi ile olmuştum doğumhanede yapmışlardı. Öncelikle işlem çok kısa sürüyor 15-20dk kadar çok çok az bir narkoz veriliyor bebeği etkilemesin diye. Ben operasyondan çıkınca ilk bebeğimi ne zaman tekrar hissedeceğim olmuştu doktorum da anestezi onu etkilemedi bile birazdan başlar merak etme demişti dediği gibi de oldu . Operasyondan sonra regli sancısından biraz fazla bi ağrınız oluyor bana hemen fitil endol yapılmıştı 1saate falan toparlamıştım kalkıp yürümek istemiştim . Sonrasında 1hafta kadar bana annem baktı ilk kontrole gidene kadar. Doktoruma bundan sonra yatarak mı geçireceğim diye sordum “yoo hayır normal yaşantına dönebilirsin sadece heyet raporu alalım işe gitme hareketli bir işin var merak etme dikişlerini çok sağlam attım rahat rahat 37leri göreceğiz” dedi. Bende kontrol dünüşü evime döndüm iyi olduğum sürece her işimi kendm yaptım. Yemek temizlik çamaşır bulaşık her işimi gördüm . Dikkat edilecek en önemli husus enfeksiyon benim kronikti 2haftada 1 idrar kültürü istiyordu doktorum benden hep pozitif çıkıyordu ve sonrasında 1hafta damar yolundan sabah akşam boyunca antibiyotik alıyordum , son haftalara doğru vajinal enfeksiyona da çevirmişti ama ona rağmen iyi dayandı oğlum serklaj öncesinden beri kafası aşağıdaydı ve kanalın ordaydı en son kafasını kanala sokmuştu ve dikişlere kadar dayanmıştı ona rağmen 38.haftada doğum yaptım 🥲 sana tavsiyem stresten uzak dur doktoruna ve uyguladığı tedaviye güven ne kadar stres bebeğine ve sana o kadar zarar, psikolojini sağlam tut öyle ya da böyle bu günler bitiyor her şey yoluna giriyor merak etme😇