Sarina98 kızlar dün hamile olduğumu öğrendim, 1 oğlum var, eylülde düşük yaşadım. Şimdi yeniden hamileyim, Allah isteyen herkese nasip etsin. Yine Ağustos Annesiyim inşAllah. Ağustos anneleri gelin.
cokbilmismom Sarina98 kaç haftalık olduğunu nasıl bilelimm kan sonucunuzu paylaşmamışsınız ki. Hayırlı olsun bu arada 😊
KFeyza_ Sarina98 canım bir oğlum var ben hamile olduğum da adetim 5 gün geçilmişti kan verdim erkenden gittim çünkü bir önce ki kürtaj olunca baktırmak istedim 5+0 da keseyi gördük 7. Haftada bebek kalp atışı duyuldu şuan 10 haftalığız ben direk gitmek istedim siz kaçıncı haftadasınız
Dfn511 Sarina98 hayırlı olsun öncelikle..🫶🏻 yurt dışında yaşıyorum yazmışsın bende yurt dışındayım Türkiyedeki kadar kolay kan veremiyorum sende biliyosun zaten ve doktoru çsrşamba günü aradık en erken 23 ocaga randevu verdi zaten ben gidene kadar uygulamaya göre 8 haftalık olucak🙈
Sarina98 KFeyza_ şuan bilmiyorum uygulamayla 5-6 hafta gösteriyor. oğlumda da 10 ocakta gitmiştim, 6.5 haftaydık. kalp atışı vardı.
Sarina98 KFeyza_ direk gitmek istesemde şuan yerler dolu artı olarak yeni yıl başlıyor. tatiller, sonra giderim diye düşündüm. hiç beklemediğim bir anda oldu, önce uykumda gördüm sonra adetim 5 gün gecikince test edeyim dedim ve tam anında çift çizgi.
cokbilmismom Sarina98 pazartesi yeni yıl tatili Ali günü direkt sağlık ocağında test yaptırın değerinizi bilin. Daha sonra devlet hastanesinde muayene olacaksanız hemen randevu bakıp alın çok zor bulunuyor zaten. Ama özele gideceksiniz hemen bulursunuz kan sonucunuzu öğrendikten sonra gidin
cokbilmismom Sarina98 aaa o zaman bilemedim 🙈 umarım en yakın zamanda gider kalp atışını duyarsınız bebişin 😊
KFeyza_ Sarina98 yurtdışında neredesin acaba benim eşim Belçikalı tabi Türkiye de yaşıyoruz ama oğlum da oda Avrupa vatandaşı siz nerdesiniz