Kubraa0608 Kızlar bebek arabasi alacam yaninda pusetiyle birlikte satilanlar daha mantikli geliyor ama oladar cok cesit varki kararsizim. En kullanislisi ve fazla yer kaplamayan bir sey istiyorum. Travel olan bebek arabalari cok hos ama cok yer kapliyor katlayinca cok arastirdim ama aklima yatan daha olmadi. Sizin oneriniz veya alip kullanip memnun kaldginiz bebek arabasi pusetiyle birlikte olan varmi?
Sarina98 Kubraa0608 ne alıyorsan al ama içinde bebeğin bebek arabası içi yatağı olsun. yani yumuşak zemin. sırf kumaş alırsan bebek rahatsız olur. kendimden biliyorum
Sena16 Kubraa0608 prego solo kabin boy kullaniyorum çok memnunum taşıması katlanmasi herşeyi pratik kendi puseti var oturma bölümünü söküp o sekilde kullandim puseti daha rahat oldu
Rgmss Butcenızı asmayacaksa sıddetlee bagi neo onerıyorum 🩶 ben de sizin gibi cok kararsızdım beklentılerım sızınkı gibiydi uzun arastırmalarım sonunda karar verdık, ebebek ındırımıyle almıstık.İçinden bebek arabası yagmurlugu ve ayak battanıyesı cıkıyor 🌸 Greyson bende ki💫💫
Dilarademiryurek Sarina98 aşırı sağlıksız bir şey öneriyorsunuz şu an doktorlar bile puset yastığı önermiyor omurga sağlığı açısından ayrıca travel sistem bebek arabaları bebekler için daha rahat oluyor kabin boy ya da baston bebek arabası alıp sörf yer kaplamasın diye çocuğa eziyet çektiriyorlar hiç hoş gelmiyor bana sağlıksız buluyorum
Sarina98 Dilarademiryurek ben anex öneriyorum. aksini bende tercih etmem yeni doğanlar için. 2 3 yaş için travel tipli bebek arabası kullanırım evet
Sarina98 Dilarademiryurek ben kullandım bundan, aşırı rahatsız bence. yumurta diyolar buna, uyuduğunda bebek biraz rahatsız oluyor, yumurtayı aç içinden yatak çıkcak, ama her yerde de aç kapa yapamıyorsun. O yüzden, biraz konforlu değil açıkcası.
Minigiim-vebenn52 MLKYB evet daha kullanmadım ama deneme sürüsü yaptım manevraları güzel sağlam araba içindeki pedi falan yumuşacık puseti de öyle ekstra yastık da almadım
Dilarademiryurek Sarina98 sağlık açısından iyi olduğunu düşünüyorum herkes için değişkenlik gösteriyor demek ki