Nergiz7 Kızlar anne sırt çantası için önerileriniz var mı ? Bu Trendyol’daki anne sırt çantaları bana ince kalitesizmiş gibi geliyor ama baya alanlar da var, kararsız kaldım. Bilgisi tecrübesi olanlar yazar mısınız ?
Faziletsolak Nergiz7 elinizde normal sırt çantanız varsa onu da değerlendirebilirsiniz ben Fisher price marka aldım fakat kullanışsız geldi üniversiteden kalma sırt çantam vardı herşeyi kategori yapıp çıtçıtlı poşet leyip ona koyuyordum daha rahat
znkara Nergiz7 5 yıl önce oğlumda kullanmak için eastpak sırt çantası almıştım hala taş gibi duruyor yine onu kullanmaya devam edeceğim bence anne bebek çantasındansa sırt çantası daha fazla iş görüyor
Minigiim-vebenn52 Aman çanta işte ne bekliyorsunuz ki 🤣🤣 trendyoldan aldım gayette iyi önemli olan içine ne aldığı ne sığdırdığı bence . Ablam da trednyoldan aldı üç yıl önce hala kullanıyor şimdi ikinciye kullanıyor 🤣
Nergiz7 Minigiim-vebenn52 sürekli kullanıldığı için yırtılır sökülür kaliteli al diye söylüyo insanlar o yüzden sordum
Nergiz7 minik_kurabiyeee ben de bunu beğenmiş ve favorilerime almıştım. Kaliteli mi ? Kullanışlı mı ? Çok ince kalitesiz bişeyse almayayım
br2023 minik_kurabiyeee foto atmaya calstm bende yapamadım bunu onercektm burda baya kullanılıyor dayanıklı ve geniş de tavsiye ederm
Deletedmom_85 Nergiz7 elelenin çantasını alacağım kaç zaman oldu istediğim rengi stoklarda yok. kafayı takmış durumdayım çantaya stokların güncellemesini bekliyorum çok içime sindi onu alacağım büyük ihtimal
minik_kurabiyeee Nergiz7 yani ben beğendim daha kullanmak nasip olmadı ama ince falan değil bence gayet kullanışlı yani içinin bölmeleri falan var
minik_kurabiyeee br2023 evet içi baya geniş ve asla kalitesiz değil yani daha kullanamadım ama çok iyi geldi yani
Mmeelliikkee Nergiz7 bir kere sipariş verip iade etmiştim fermuarı falan o kadar dandikti basitti ki anlatamam . Öyle çok uygun da değildi . E bebekten bakın beğenin özellikle kendi markaları sıklıkla indirime giriyor . Görmeden almayın derim
gulderenemri Nergiz7 merhaba ben kızım da instagramdaki joybebeden almıştım 2021 de çok kaliteliydi hâla sağlam ikinci bebeğimde de kullanacağım tavsiye ederim