bebeksu0 kızlar az önce lavaboda çamaşırım temizdi ama peçeteyle silince yoğun sarı ve sümüksü yapıda parça geldiğini gördüm nişan olabilir mi 38. haftadayım akıntımı anlamadım kokusuzdu
Olivia zeynonunannesiiii doğum yaptım ikisinde de sarı geldi kahverengi pembe hiç gelmedi yanlış bilgilendirmeyin lutfen
Ata1-meri bebeksu0 sümüksü berrak yada pembe tonları gibiyse nişan canım benimde 3 gün önce geldi ama suan hala birşey yok 39+1 oldum
Bebikoannesi Benim nişanım sarı sümüksü geldi ertesi gün doğurdum herkes de kanlı olacak diye bir şey yok
DCAN Bebikoannesi bnm geçmeyen enfeksiyonm var basindan beri sarı akinti geliyor ama nişan olsa anlamicam sanırım 😢
Beggg bebeksu0 sarı sümüksü nişan olmaz ki pembe kırmızı ya da kahverengi olması gerekiyor diye biliyorum
bebeksu0 Beggg yok sarıydı internetten baktım sarı da geliyormuş ama emin olamadım burda da okudum sarı nişan gelenleri
Olivia Beggg iki doğum yaptım ikisinde de sarı geldi kahverengi pembe hiç gelmedi yanlış bilgilendirmeyin lutfen
Ozge4154 bebeksu0 bende 38+3 banada geliyor gün içinde 1 kere ilk geldiğinde bende nişan sandım ama değilmiş akıntı canım
Ata1-meri Selinnn2 sümüksü jel kıvamında küçük bir parça direk anlıyorsun zaten alıntıyla alakası olmuyor
beyzanurytt Sarı akıntı enfeksiyonla alakalı diye biliyorum çünkü bende de geliyor nişan pembemsi kahverengimsi oluyor çünkü
bebeksu0 beyzanurytt yani bilmiyorum burda sarı nişan gelen çok kişi var aynı gün doğuran o yüzden tam anlamadım enfeksiyonum yok şuan
bebeksu0 Ozge4154 yani bilmiyorum burda sarı nişan gelen çok kişi var aynı gün doğuran o yüzden tam anlamadım enfeksiyonum yok şuan