Ilkyeroglu 34+4 nstde sancı ve yatış verildi.. bu haftalarda progestan kullanan var mı fayda sağladı mı?
Gamzeli63 Ilkyeroglu 35+0 im 23 haftadan beri fitil olarak kullanıyorum hergün bu son kutum bitince kadar kullanmamı söylemişti doktorum erken doğum riskimden dolayı o haftadan beri kullanıyorum bitmesine 10 gün var
Momela Ilkyeroglu sancılarımı durdurmak için 36. Haftaya kadar verdi doktor Şuan 36 dayım ağrılarım başladı bebeğin bu haftaya gelmesine yardımcı oldu
Gamzeli63 Ilkyeroglu ilk gebeligim sancim oldumu bilmiyorum ama arada ağrılarım oldu bu zamana kadar da çalıştığım için hep yorgunluğuma verdim
Ozr42 Ben 28. Haftadan 36. Haftaya kadar kullandım . Erken doğum riskim vardı . Faydasını gördüm. Şuan 36+5 im .
Hnd3535 Ilkyeroglu progestan sancı kesici bir ilaç degil sadece erken doğumu önlemek için kullanılan bir ilaç. Erken dönemden beri kullananlarda düşük yaşamasın diye veriliyor gebeliğin sonuna kdr kullanılabilir
Ilkyeroglu Hnd3535 inşallah teşekkür ederim ama sancılar azalmazsa tekrar gitmem gerekir mi Protestan kullansam da
Hnd3535 Ilkyeroglu tabikide gidin. Progestan sancı kesici bir ilaç degildir düşük yapmayı erken doğumu önler
Ilkyeroglu Hnd3535 kasılmalarım ara ara oluyor ama 15 dakikadır bel ağrım da başladı o tedirgin ediyor açıkçası