Ilkyeroglu umrumdadegil 2 gündür sancım yok dün doğum planlandı artık diye hastane çantasıyla yatışa gittik nst de sancım çıkmadı 🤣 dalga geçiyorlar bizimle bebişlerrrr
umrumdadegil Beyzab95 hemde ne erken gerçekten 2023 doğumlu olmak için çabalıyor sanki😂 yasak artık zaten hiç bir iş yapamayacaksın dedi ilaçların dozunu yükseltti
umrumdadegil bitanemm_ bebek hareketlerinin olmasına kesinlikle aldanma zaten sancı varkende hareket ediyor bebek durmuyor yani sancı var diye. Süresini takip et çok sık oluyorsa normal değil ama ara ara geliyorsa problem olmuyor diye biliyorum
bitanemm_ umrumdadegil bugün ara ara sertlik oldu ama geçti bugün dışarı da çıktım yürüdüm biraz iyiydim şuan yine sert geçmezse giderim tâbi bakalım takip edicem 😊 teşekkür ederim
bitanemm_ umrumdadegil ayyy valla öyle benimde ilk gebelik bakalım inşallah zamanında sağlıklı gelir bebişlerimiz😊
umrumdadegil Beyzab95 az kaldı az 3 hafta dediğin nedir hemencecik geçer 😂😂 böyle böyle avutmamız lazım kendimizi 😂
Hasreti umrumdadegil peki erken doğum olmasın diye kullandığın ilacın adı ne bana nidicart diye bir hap verdi dört saatte bir içiyorum günde altı tane yani
Hasreti umrumdadegil içiyorum ama hiç rahat depilm yaa ilacı okuduğumda tansiyon ilacı çıkıyor doktors söyledim ben bütün sancısı olan hastalara veriyorum merak etme yanlışlık yok dedi ama bilemedim yaa
umrumdadegil Hasreti aynen adalat da aynı şekilde tansiyon ilacı normalde doktorum da söyledi ama kasılmalar sancılar için veriliyormuş gebelere muhtemelen senin içtiğin de aynı etkide ilaç burda çok kişide gördüm iki ilacın da kullanıldığını