Beyzab95 umrumdadegil biraz daha dinlen sen kendini anlarsın baktın içine sinmedi bir git bende özellikle stres ya da üzüntü yaşadığımda artıyor
umrumdadegil Beyzab95 devlet hastanesine gitmek zorunda olduğum için bekliyorum bakalım şimdilik dediğin gibi içim rahat etmezse gideyim
sevdenurnur umrumdadegil umrumdadegil ben o an gitseydim heralde kesin çıkardı ama ertesi gün sakinleşince gittim doktora oda evhamımdan. Bebek sadece arada sertlesıyordu yürümemi engellemıyordu dün gece yasadıgım gibi asla değildi belki ondan dolayı çıkmadı bilmiyorum
umrumdadegil Aybarssmom_ korkudan ayağa kalkmıyorum karnım yüzünden 😂 ağrım var biraz yatıyorum şuan hala
umrumdadegil Beyzab95 var özel hastane başka ama kontrol muayenem vardı onu kullanarak muayene olacaktım aynı yere gidip🥲 malum özeller çok pahalı normalde
umrumdadegil Beyzab95 muhtemelen sancım çıkar şuan nst girsem ama mecbur bekliyorum inşallah artmaz da sabah giderim en azından kendi doktoruma
umrumdadegil Aybarssmom_ bilmiyorum ki ilaçları da kullandım ama geçmedi hala devam sabaha kadar bekleyebilirim inşallah kendi doktoruma gideceğim sabah🥲 sıkıldım artık bu durumdan hiç bişey yapmadan yatıcam galiba sürekli anlamadım ben bişey bu hamilelikten
Mercimeek umrumdadegil kuşum ya doktor boşuna dinlenin demiyor yorulduğun için de olabilir şuan iyi misin? Eğer geçmediyse doktorunla iletişime geç
Mercimeek Aybarssmom_ gördüğümden beri uyku girmedi benim de gözüme inşallah durur sancıları doğum felan olmasın iyice tutunsun oğluş 🙏🏻
Ebruli_08 Mercimeek çok yorucu bir durum yaa her an acaba sancı gelecek mi kasılma olacak mı diye beklemek insanı yıpratıyor ☹️