Deriliii Selamunaleyküm kızlar ben 22 hafta 5 günlük hamileyim dün detaylı ultrason randevum vardı doktor bebeğimin baş çevresinin 1 hafta geriden geldiğini söyledi yani 21 hafta 5 e uyumlu dedi kız çocuğu olduğu için minyon olabilir bundan da kaynaklı olur dedi fakat takip etmek gerekir aradaki fark açılırsa ozaman sorun var demektir dedi yani bu bezemek oluyor başına böyle bişey gelen oldumu lütfen kızlar yardımcı olurmusunuz çok korkuyorum 😥
mavideniz6 Deriliii sonradan haftasını yakalıyor canım , bir - iki hafta gerilik ve ya ilerilik normal kabul edilir.Benim bebiş te on gün öndeydi kilo olarak şu an tam haftasını yakaladı , başı bir hafta önde şu an o da sıkıntı değil normal kabul ediliyor.
efelinamoms Deriliii benimde kızımda ilk haftalarda 3 4 gün fark çıkıyordu sonraki haftalarda bu aralık 2 haftaya kadar çıktı şimdi bebisim 2 aylık 34 cm ile normal doğdu ☺️ korkmayın stres yapmayın ayrıca internete doğru kelimeyi yazmassanız malesef yanlis bilgiler verebiliyor 1 hafta gerilik yada ilerilik normal kabul edilir
Deriliii Çok korkuyorum ya internette hep mikrosefali dawn gibi şeyler yazıyor Allahm korktuğumuza uğratmasın
Yorgunanne63 Bir hafta çok bişey değil.benimki de 3 hafta ilerden gidiyor sonlara yakın ayrıntılı ultrasona girdim başka sebeplerden doktor genetik kaynaklı olabilir dedi
Deriliii Nazany size doktor kaç haftalıkken söylemişti nasıl düzeldi çok korkuyorum ya internette mikrosefali gibi şeyler çıkıyor Allahm korktuğumuza uğratmasın
Deriliii Nazany bana da 22 de dendi inşallah dediğiniz gibidir içimi bir nebze de olsa rahatlattınız Allah kalbinize göre versin