Haticeincila Esrashshshssh Bende bacak agriisi kasik agrisi birde belim agriyo ama gous agris yok ben deger asilamada yaşadim icn pek umudm yok
YesimAykut Esrashshshssh çok ağır bişey yapma canım, bizim tanıdık vardı çocuk düşsün diye 2 metreden atlıyordu, ama o çocuk doğdu😁 ben hamileymişim gibi davranıyorum😁😁
Esrashshshssh YesimAykut ay sen ben aşılama olduğum günden beri hamilesin diyorsun bana yaa cansın hır umut veriyorsun umudun çok olsun seninde sende hamilesin inşallah 🥰🥰
YesimAykut Esrashshshssh canım senin belirtilerin tam hamile belirtileri cidden ben ilk gebeliğimde böyleydim maşallah❤️❤️
Meriioo Haticeincila ben aşılama ile gebe kaldım. Açıkcası bende hiçbir farklılık yoktu. Aksine adet olacakmışım gibiydi vücudum. Beta testine gittiğimde hemşire hissimi sormuştu; adet olacağım zaten bi sonrakini yaptırabilmek için veriyorum ya dedim 1 saat sonra gebelik sonucu aldım 🥰
Haticeincila Meriioo Insalh cnmm bu da benim ikinci aşilamam hersy nasip varsa olur aynen agrilar addet agrisi gibi bakalim hamiler duasi kabul olur banda dua edermisn
Nuur2124 YesimAykut benim daha 3. Günüm sağ tarafimda ağrı var ama ovitrelle ignemi de sağ taraftan göbeğimden olmuştum ondan mıdır 🥲ama goguslerimde de bı acı hissediyorum.Midem bulanıyor.Bunlar regl belirtisi mi acaba ?
Nuur2124 Esrashshshssh benimde 3.gunum ve aşılama olduğumdan beri sağ tarafta ağrım var ama arada azalıyor ama ne olursa olsun zorlayamiyorum,🌸İnşallah Hayirlisi olsun hepimize
YesimAykut Nuur2124 zaten regl belirtisiyle benzer belirtiler oluyor ama reglden 1 hafta falan önce başlıyor regl olacakmışsın gibi, geçenki aşılamamda öyleydi, aşılama sonrası 7.gün beta baktım 3 geldi, 12.gün baktım 93 geldi 😌😌
YesimAykut Tarih olarak da şöyle, 10 mayıs saat10. 00da aşılama oldum, 17 mayıs beta değerim 3 geldi, 22 mayıs beta değerim 93 geldi, yani 1 haftada belli olmuyor ama 10 güne belli olma ihtimali var 🌼
Haticeincila YesimAykut Yok cnmm gebelik testi yaptim ama cizgi cikmadi silk bile olsa cikardi ama demi
YesimAykut Esrashshshssh iyiyim canım dinleniyorum, kasık ağrılarım ve şişkinliklerim oluyor, şuanlık hersey yolunda ama bu sefer tutmadı galiba yaa içimde öyle bi his var😐 sen nasılsın