Minigiim-vebenn52 Bebekannesiii_ hastane veriyo ama eve gelince de yaparız kendin de içiyorsun süt yapıyor gelene de ikram ediliyo
Kiwitoveannesi Bebekannesiii_ ilk oğlumda yapamadım dogumumu eşim görevde olduğu için annemin yanında yaptım 2 gün sonra eşim geldi köyüne gittik ordada yapamadım bu sefer kendi evimdeyim çok istiyorum yapmak bütün akrabalar gelen giden çok olur
Bebekannesiii_ Minigiim-vebenn52 süt yapma nedeni sanırım susattığı için su içilince sütün artmasıymış
elmaelmaelma Bebekannesiii_ yok canım onun böyle avuç içi kadar parçalar halinde kırmızı bi şekeri oluyor. Şekercilerde falan satılıyor. Onu alıp öyle yapıyorsun evde. Bi de çeşitli otlar baharatlar katıp yapılanlar var. Ama asıl olan lohusa şekeriyle yapılan.
Kiwitoveannesi Bebekannesiii_ haktarlarda satılıyor canım lohusa şerbeti dediğinde verir tarifi var anlattığı gibi kaynatıp verebilirsin
Ebru3439 Bebekannesiii_ kızamık şekeri diye satılıyor bir parçasını genelde 1litre civarı suya atıyorsunuz. Bende iki parça aldım bir parçası 30TL civarı bir fiyattı