Tugba-ikizler UralYlmz erken doğum rıskın varsa kullan canım ben ıkız olduğunu ögrendıgımızden berı kullanıyorum doktor 30 haftaya kadar kullancaksın dedi
_sumeyyeselcikmisiiir_ FatmaE merhaba benim ilk çocuğuma hamileyken aynı ağrılarla doktora gitmiştim, doktorum bebek makat gelişi yani ayakları aşağıda olduğu için oturuyor ve o baskı ağrı yapıyor demişti. Doğuma yakın normal pozisyona dönmüştü. Şimdi 4,5 yaşında 💜✨🫶🏼
Sumyson Temmuzmucizesi26 ayy ben de sadece bende var sanıyordum. Yaklaşık 20.haftadan beri ben de yaşıyorum aynı durumu. Doktorum kilolu olarak hamile kaldığım için olduğunu söylemişti yani kilodan dolayı baskı yaptığını. 28.haftaya giriyorum hala daha aynı ağrı var sanırım doğum yapana kadar da geçmicek 🫤
Temmuzmucizesi26 Sumyson bana doktor demedi kiloyu ama eşim demişti çok kilo aldın ondan mı acaba diye 🥲 ama bende 65 le kaldım şu an 75 im kilo olarak yine çok olduğunu düşünmüyorum burda okuyorum insanlar 100 lerle gebe kalıyor doğum yapıyor
liyaveannesi Lalemm86 Hangi magnezyumu kullandınız acaba. Benim de vajina ağrım çok kötü yürüyemiyorum artık
liyaveannesi Lalemm86 Ben de Osteocare kullanıyorum ama hiç işe yaramadı bende ya. Bugün yazdım doktoruma başka bir magnezyum verdi ikisini de içeceğim valla
Lalemm86 @“liyaveannesi”#daha önceki gebeliğimde de magosit vermişti bende Salı günü sorucam arası daki fark nedir diye ama ostecare daha içerikli gibi