Balkizimhumam suan da icini korku salmis ya ikisine bir yetemessem diue dogal olarak ama ikinci bebeginde dogdugunda buyudukerinde onlar ikisi oyun oynarken iyiki oeşpeşe olmus diceksin emin ol. Cunku sen buyuk olan cocugunu egitirken kucuk olani anlasi egiticek. O zaman anlicaksin iyi ki boyle oldugunu. Cunku gercketen abla kardes degil ikiz gibi olucaklar. Bu arada sana minik ni tavsiye vereyim yegenlerimden biliyorum aralarinda 3 yas var ama abisi kardesine cok guzel oyun oynatil ilgileniyo suan biri 2 buuck biri 5 yasinda. Yengem hep diyo ki ben oglumu iyi gusel egitirsem kizim da o sekilde egitilmis oluyo diyo. Cunku kucuk olan buuyuk olani ornek aliyo o ne yapiyosa kcuk olanda onu yapiyo. O yuzden kizina ne ogretirsen kucuk olana o egreticek oldugu icin kizina yogunlas bu konuda cunku buyuk olani egitirken zaten kucuk olan egitilmis olur umarim anlatabilmisimdir kuzum. Yengemin bu kendi dusucnesi tabiki her cok ayni degil cok farklilar ben sadece yakin araliklarda odgan kardeslerin nasil olabilcegini diyorum tsbiki her kardes ayni olmayabilir ama minik bi nacizane bi tavsiye vermek istedim sana 🤲🏻🤲🏻 saglikla gelsin insallah bebis kuzum 🤲🏻☺️