Kızlar dün akşam yag çöz ile Ocak sildim normalde sanırım hamilelikte bunlar kullanılmıyormuş ama çoğu arkadaşım kullanıyor bende dün Ocak silmek istedim sildim salaklik mi yaptım bilmiyorum ama sildim sonra kokusu rahatsız etti hemen acele bitirmeye çalıştım ve üstelik eldiven ve maske de takmıştım . Dun birden başıma hafiften ağrı soktu sonra gece idrar yolu enfeksiyonu var diye doktor tavsiyesi üzerine üromisin şase içtim bunu içtim diye de prilam mide bulantı ilacını almadım belki etkileşim olur diye sabaha kadar uyuyamadım bugün o kadar kötüydüm ki 10 haftalık oldum ilk defa böyle oldum prilam içmedim diye mi midem bulandı kustum ve başım ağrıdı halsizdim yoksa yag çözücü mu zarar verdi anlamadım ama bugün akşam avmye yemek yemeye gittik ve sürekli istifar her yediğim çıkıyordu en sonunda ağladım sinirden kendime çok kızdım sebebini bilmiyorum ama doktora mesaj attım sorun olmaz yag çözücü dedi sonra kendi doktorumu aradım oda bisey olmaz dedi devlet acile geldim normalde özele gidiyorum ama özelde de kadin doğum yok acile gideyim dedim ordaki doktora da sordum yag çözücüden bebeğe bisey olmaz dedi serum yazdı ağrı kesici ve tuzlu su olandan yine orda sinirden ağladım ve bitti çıkıp eve geldik ben sebebini bilmiyorum ama siz siz olun zararlı şeylerden uzak durun kontrolüme 6 gün var o gün nasıl geçecek çok merak ediyorum bebeğimi inşallah durumu iyidir hepinize sağlıklı risksiz bir gebelik diliyorum Allah hepimize Sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🥰🥹❤️