Mer3459 Babay oğlumda şekerpare tatlısı bir gece de 2 kg kızımdada her akşam çiğ köfte 😂😂😂şimdiki hamileliğimde de çiğ köfte Kore tavuğu acılı ekşili olandan😂😂😂
muallimannem Emrcnaydn bende ilk başlarda hep turşu limon yemiştim sonradan tatlı şeyler yedim sonuç erkek 😅😅
1prensannesi2312 Babay çok ekşi yedim canım hep ekşi çekerdi tatlıyı gördüm mü midem bulanırdı oğlım oldu
prensesannesi_2227 Babay kızımda hep eksı yedım tatlı agzıma sürmedim şimdide hep tatlı yıyordum bı kac gundur eksı ıstyo cnm surklı anladm vala baklm ne olck cınsıyetı
Esrass21 Ben oglumda hep eksi yiyordum bunda tatli yiyorum 1 hafta sonra cinsiyet belli oluvao bakalim dr ne dick
tgbmerve Babay yeşil ekşi elma, mandalina , nar, şuan limon a aseriyorum sürekli limon yiyorum tuzlayıp asla ağzıma tatlı cikolta sürmedim ki çok severim , oğluşum geliyor
AnnesininBaliii07 Babay oğlumda tulumba halka ve baklava tatlısı çok aseriyordum şuan bir kızım olucak hamileyim 🥺 ama hiç asermedim 22 haftalık, canım öyle çektiği hocbirsey yok.