Pembikka Zeehraaaa evet ya 24 haftaligiz hareketleri cok asagida surekli idrarim varmis gibi hissediyorum bu yuzdende
gencbiranne1 Zeehraaaa bende aynı sebepten korkup gittim 21 hftalığız hiç bir sıkıntı yok yeri geniş istediği yerde rahat hareket ediyor dedi genelde hep aşağıda hareket ediyor benimde bi sakıncası yok dediler ama bilmiyorum
Berna4839 Merhaba ben şuan 15 haftaligim ve bebeği bir haftadır aşağıda hissediyor gibiyim korkuyorum🫠
-Ada- Berna4839 gayet normal siz son aylarda aşağı inmiyor diye söylenceksiniz şuan 36 dayım midemi boks torbası olrak kullanıyor hahahah
Mehakil Şuan aynı şeyi yaşıyorum ben post açacaktim ta genetal bölgede hareket ediyor korkudan uyuyamıyorum 33+2
edaes Tekinnn Benim de aynı şekilde 25 haftalığız vajinamın üstüne vuruyor resmen doktora da sordum aslında ayakları orada olduğu için normal dedi ama erken doğum riskim de olduğu için korkuyorum
Meervemsi edaes vajina ve makatta mı hissediyorsunuz bende 25+5 im iki gündür aşırı derecede hem vajinada hem de makatta hissediyorum tekmeleri ve aşırı sert sizin de öyle mi
Kskn5634 Bebek büyüdüğü için yerini ve pozisyonunu değiştiriyor gayet normal ve sağlıklı bir durum ara ara hissedebilirsiniz böyle korkmayın kızlar🤍
Zeehraaaa Pembikka Bi ara idrara çıkma çokluğu azalmıştı gene başladı tabi bol su içmenin de etkisi var sağlıkla gelsin bebisler🙏🙏🙏
edaes Meervemsi sadece vajinada hissediyorum bebek makat pozisyonunda dedi doktor ayakları aşağıda o yüzdendir dedi 25+3 üz biz de
yorgunanne_ 30 haftalığiz neredeyse bende bayadir oluyor kız çocuklarının geneli böyle oluyormuş oğlumda böyle degildim