Selda0673 Hamileyim Torbalı devlet hastanesi’nde tavsiye edebileceğiniz kadın doğum doktoru arıyorum lütfen yardımcı olun🙏
Eminekorkszkdl Selda0673 ben oradayken süheyla ve selviye hoca çok iyiydi şuan onlar varmı bilmiyorum
Lalemmm12 Selda0673 serhat hoca vardı hala orda mı bilmiyorum 🤷🏻♀️ Mustafa Kemal uçara gidiyordum memnundum şuan özele gidiyorum ama
Selda0673 Eminekorkszkdl Selviye sanki biraz ters birine benziyordu ona gitmek istemedim çok tanımıyorum kendisini ama, yapım gereği hassas bir insanım bu yüzden tercih etmedim 😊
Selda0673 Eminekorkszkdl Süheyla hocaydı doktorum ama yeni öğrendiğim bilgiye göre Kemal paşa devlet hastanesinde çalışmaya başlamış çok menmundum kendisinden çok üzüldüm 😔
87902020 Eminekorkszkdl Ben kemalpaşadayım .süheyla hoca buraya atandı şeker gibi kadın bende onda yapıcam dogumumu nasipse salı günü. Torbalıdan gelen hastasıda çok dogum için
Selda0673 Lalemmm12 Serhat hoca nasıl ? Mustafa Kemal uçar a gittim ilk muayenemde ama hiç ilgilenmedi test vs yapmadı girdiğimiz gibi çıktık hiç menmun kalmadık 🙄
Limeekce Selda0673 selviye hanım gerçekten çok tatlıydı ben tavsiye üzerine gittim ve çok memnun kaldım bence bi şans verin
_ruzgarege Bende suheylaya gidiyordum ama kemalpaşayagitti o ordan gelen esat bey var ona iki kez göründüm konuşkan ilgili bi doktor randevu bulabilirsen bak derim bulamadığım zamanlarda Mustafa Kemal’e gidiyorum