Yonca_26 Ilk belirtilerimden biriydi sık sık idrara cikmak bebis büyüdükce biraz düzelmisti ama son haftalarda yine asiri olmaya basladi kaciracakmisim gibi oluyorum resmen🙈bebis büyüdükce böyle mi oluyo ya kizlar 15 haftalikiz sizde mi böylesiniz😂😂
morpaqatya9 Yonca_26 Gebeleğin hayırlı olsun ☺️ ben 9+0 resmen WC ile aşk yaşıyorum hele uyurken geceleri cidden nefretlik uykularım hep yarım yamalak oldu ah ne zor anne olmak 🥹💓
Yonca_26 morpaqatya9 tesekkür ederim canim seninde hayirli olsun daha cok minnaksiniz siz☺️ah ah sorma annelik🥰 bende gece gündüz wc den cikamiyorum hele ki geceleri daha zor oluyo kacircam diye korkuyorum🤣🤣
morpaqatya9 Yonca_26 Teşekkür ederim 😌ben bazen altıma etsem ne olur diyorum o uyku nasıl tatlı geliyor of of daha neler bekliyor benim desene 🤣🤣
Yonca_26 morpaqatya9 ohoo sorma 🤣🤣🤣ilk baslarda uyku aaasiri tatli geliyo insana gece gündüz uyuyordum ben uyaniptq napcam diyodum geri tekrar uyuyordum😂😂artik öyle degilim 😊
Kiwitoveannesi Yonca_26 bende 23 haftadayim 24 haftaya giricez aynı durumdayız bebis büyüdükçe baskı yapıyor galiba
Yonca_26 Kiwitoveannesi galiba canim ya disari cikmaya korkuyorum ya cisim gelirse diye😂😂sabah alisverise ciktik fazla su icmiyim disarda cisim gelir diyorum🙈
Aspurce Yonca_26 29. Haftam bitmek üzere hapşırıp öksürmeye korkuyorum 😂 geceleri eşim WC ye kalkmazsam yadırgıyor 😂😂