OsmanEge_12 Hanımlar sorum başlıkta nişan gelmeden doğum olur mu 37+5 bir hafta önde gelişimi 3200 dedi kilosuna 3 gün önce doktor ağrlaştım artık doğsun istiyorum öneriler neler
HayaLim_Panbik OsmanEge_12 olur canim. Ilk gebelimde nisan geldi. Ikincide sanci sonra nisan su, 3 de direk su geldi
PrensesAnnesi_42 OsmanEge_12 benim ilk doğumda suyum bile gelmedi sancı çekerken de patlatmadilar nereye gitti benim su 6 senedir düşünüyorum 😃😃 nişan da gelmeden olur bence yani
Gozdecaner PrensesAnnesi_42 nereye gitti benim su 6 senedir düşünüyorum Ahahahahahahah kız hiç güleceğim yoktu 😂😂
PrensesAnnesi_42 Gozdecaner vallahi canim ya hiç sormak aklıma da gelmedi ama hep düşünüyorum şom kontrole kadar suyu da iyi diyordu 😃 şimdide dört gözle şu bekliyorum gelse ne olduğunu da bilemem gerçi 😃
PrensesAnnesi_42 Melike_4949 He valla simdi bende bekliyorum merak da etmiyorum değil yani nasıl bisey şu su
Falancahanim Melike_4949 Bende 39 haftayım sızıntı halinde su geliyo kararsızım gitsem mi ya su mu değil mi belli değil:’(
Melike_4949 Falancahanim valla bendede ıslaklık var pazartesi suni sancı ile doğum yapıcam inşallah idrarda olabilir çünkü daha öncede oldu baktılar su değil
Melike_4949 Falancahanim o zaman git canım ne duruyorsun enfeksiyon oluyormuş beklememek lazım su olunca
Falancahanim Melike_4949 Valla gitmedim hala gelen giden yok 😅cuma kontrolüm var o güne kadar gelirse gelir
Emine2101 Kızlar 37+2 deyim aşırı derecede bır adet sancısı çekiyorum geceden beri bir gidiyor sonra bir anda gerı geliyor sancım ama nişan falan gelmedi sizce doğum mu basladı napmalıyım