Zuhales En korktuğum şeylerden biri vücudumda hamilelik nedeniyle çatlak oluşması. Bunun için en etkili yol nedir? Krem kullanmak mı yoksa Kayısı yağı, fındık yağı vs tarzı doğal şeyler mi, ?
sonsuzmasalim Zuhales ben yağ kullanıyorum. 10 haftalıkken başladım şuan 35 haftalığım ve çok şükür daha çatlağım yok, nazar değmesin inşallah🙈
Aminem Zuhales Valla bol su iç. Ama ne yaoarsan yap catlayacaksan catlıyorsun. 37+5 olduk.karnım henuz catlamamişti sagolsun oda kendini gosterdi :/ engelleyen birşey yok bence
Serapasena Zeytin yagı ve bide kuzenim bi vucut kremi kullanıyordu suan biz 5 haftalıgız bende alacam vucudu nemli tutmak önemliymiş ondan kaynaklı krem ve yahut zeytin yagı kullan cnm
busrakorayeymen Hic bisey etkilemedi valla krem yag kullandim sonuc muthis catlaklar😂 genetik ya boyle seyler annemde de var malesef boyle hatiralar😊
Cansuavdar Senin cilt yapına bağlı o malesef 😔 hamile olduğumu öğrendiğimden beri mustelanın kremini ve yağını kullanıyorum 30. Haftamda göğüslerim çatlamıştı şimdi 33. Haftadayım karnımda başladı çatlamaya..ne kullanırsan kullan eğer cilt yapın çatlamaya müsaitse önüne geçemiyorsun malesef ama belki yağlarla ve kremle azaltabilirsin çatlaklarını🙄🙄