L_51 https://video.imgyukle.com/NOkAOS7T9Ng2JqC/watch Arkadaşlar erkek bebeğe hamile olan anneler bakabilir mi acaba kesin erkekmi sizlerde de aynı bu sekildemi ultrsayon vidyoları
teacher-mom21 L_51 erkek… Ya cidden bebekler böyle hareketli mi karında o böyle iken hissediyor muydunuz? :)
L_51 teacher-mom21 orda henüz 14. Haftadaydık birkere tekmesini hissetmiştim ama rabbim nelere kâdir herkese nasip etsin annelik duygusunu
L_51 teacher-mom21 bu 3. Gebeliğim henüz daha bu haftalarda arada bir seyrelti hissi oluyor ilerleyen zamanlarda her hareketini hissedebiliyosun🙂yani iki bebeğimde boyleydim bir baskasi nasıl bilmiyorum😇
teacher-mom21 L_51 maşallah Rabbim bağışlasın benim ilk gebeliğim 25 haftam ama henüz tam anlamıyla hissetmiyom
L_51 teacher-mom21 amin inşaallah bazı bebekler anne karnında sakın oluyor benim ilk kızım öyleydi bı ara bişey oldu sanmıştım doktor uyuyor demişti 🙂normaldede öyle gerçekten sakin ikincim aşırı derece hareket ederdi gercektede erkekten farkı yok😥
teacher-mom21 L_51 ses çıkmayınca sabah hastaneye gittim kalp atışı vardı çok şükür ama neden bu kadar sakin anlamiyom ben de normal hayatımda öyleyim kesin bana benziyor 😂 kızlar daha mı hareketli