1palyaco Nasıl bir açıdan ultrason anlayamadım . Sizce bu işaretlediğim ayağı mı? Öyleyse diğer ayağını da görebiliyor musunuz cinsiyet anlayabilir misiniz ? İki bacak arasından .
Minigiim-vebenn52 1palyaco ne anlaşılmaz ultrason çekmiş doktor ya şaka gibiler bu anı bekliyoruz böyle yapıyolar sinir oluyorum
1palyaco Adenala aynen o şekilde düşünmedim ben bacağa çok benzettim . Eğer bacaksa diğerini de görüyorsanız bacak arasından cinsiyeti görüp anlar mısınız diye sormak istedim . Ama belli olmuyor sanırım . Zaten olsa doktorum derdi cinsiyeti diye düşünüyorum .
1palyaco Minigiim-vebenn52 sakin ol şampiyon 😁 iki görüntü var diğeri normal ama bu hareket ettiğinden mi bilemiyorum bu şekilde verdi birini de, neresi olduğunu da anlayamadım . işaretlediğimi ayağa çok benzettim ona göre cinsiyet tahmini yapmaya çalıştım ama olmadı 😁🙄
Adenala 1palyaco Işık hızıyla hareket ediyor bebişler bizde yüzünü yakalayalım diye beklerken poposunu döndü bir anda 😂
1palyaco Girl_boy_annesu öyle mi zaten bur açıdan bakınca şey dedi ense kalınlığını şu kadar geçiyorum dedi yani yukardan veya arkadan bir açı sanırım dediğiniz gibi eli olabilir ozaman . Oraya değer işaretlemiş ya orayı ense olarak ölçtü .
1palyaco Adenala hahaha aman sağlıklı olsunlar da artık yüzünü görmemeye de hareketlerine de dayanırız 😁
1palyaco Adenala haklı 😁 zırt pırt gidiyoruz görmeye . Uyuyorlar mı uyumuyorlar mı bilmeden rahatsız ediyoruz görmek için.
Yasemincee26 1palyaco bu aralar doktorlar neden böykr çekiyor anlamış değilim bende son postumda cinsiyet sordum 13 haftalığız kimse bişey anlamadı o kadar kötü bi ultrason resmi ki