deniizz_ Haticeincila dualarım seninle balım inşallaaahhh pozitif çıkar yeni yıl sana güzelliklerle gelir 🤲🏻♥️
Haticeincila deniizz_ Kan sonucum negatif nasil olurda cif cizgi cikip negatif oluyo anlamiyorum cokda ümütlenmiştim ama nasip degilmis
papatyaolsun Haticeincila canım benim de comfort testim pozitif çıkmıştı hem de 3 tane yapmıştım, silikti hepsi. Ama kan sonucu negatif
Tugce-12 papatyaolsun canım sana şöyle söylim çatlatma iğnesiyle ikiz hamileyim 😇 yani nasibinde varsa her türlü seni bulur Allahım hakkında hayırlısını versin İnşaAllah 🥰
papatyaolsun Tugce-12 yaaa sağlıkla kucağına al kuzum çok sevindim ☺️ ben bugün kontrole gittim sağda 10mm solda 11 mm yumurtam gelişiyor, aynı anda çatlayıp döllenirse belki ikiz olabilirler tabi ama önce sağlıklı olması beni daha mutlu eder 🙏🏻
Tugce-12 papatyaolsun İnşaAllah gönlünce olur canım benimde biri 18 biri 16ydı 1 gün bekleyip iğne yapalım demişti doktorum☺️
Haticeincila papatyaolsun Ay canimm cok uzuldum ya valaha cif cizgi cikti cok sevidim var sandim negatif 0.456 13 gun yukselmez sanirm
papatyaolsun Tugce-12 yaa ne güzel kuzum, yarın da gitcem bakalım kaç cm olacak, dün biraz dozu yükseltti doktor, bugün de yüksekten vurulacak, yarın bakalım kaç cm olacaklar ☺️
ravzanurunannesi @"Gebelik_takibi merhaba canım öncelikle sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🤲🏻🥰 bende aşılama oldum ama haftaya öğrenicem ilk hafta belirti var mıydı aşılamadan sonra neler oldu anlatır mısın rica etsem ☺️