Emlyemly Merhaba anneler hamilelikte misafir kabul ediyor musunuz eve ben 25 . Haftadayım ve kimseyi istemiyorum ama kendini zorla kabul ettiren misafirlerim var çok yorgunum ayağa bile kalkasın gelmiyor.
cokbilmismom Emlyemly sevdiğim insanlarsa ve çok yorulmayacaksam ediyorum 18. Haftadayım henüz öyle çok ağırlaşmadim. Çoğu gelen yemeğiyle geliyor valla bana çok bir şey yapmak kalmıyor. Zaten ya kuzenlerim teyzem halalarım gelir yada en yakın arkadaşlarım. Misafir değil onlarda zaten.
Xxxmelodi666 Emlyemly zorla kabul ettiren derken onlar yüzsüzse sizde yüzsüz olun siz gitöeye çalışın
Gozdecaner Emlyemly 33. Haftadayım kayınvalidemler geliyor toplam 12 kişilik bir ekip 🙈 ama elimi birşeye sürdürmediler herkes bir yandan yemek yapıp bir yandan tatlı alıyor bana sadece salata ve çay yapma görevi verildi basımda 2.5 yaşında bir canavar daha var çünkü 😂
Minigiim-vebenn52 Emlyemly her gün ahlanıp vahlan oran buram ağrıyo diye riskim var de gelmeye yüz bulmasınlar
Adenala Emlyemly Hamile olduğunuzu bilmiyorlar galiba kural değil de biraz anlayışsızlık oluyor bence
Gizemesra Emlyemly ooo ben en az 20 kişilik misafir ağırladım hem hamileyim de ikisi küçük bir büyük üç çocuk kayınvalide kayınpeder de var bizde kalıyorlar kışları 9 10 çeşit ikram hazırladım hem de halı koltuk yıkadım detaylı temizlik yaptım
Aysegul1805 Gizemesra abla maşallah madalya taktılar mı 😂 hiç mi yorulmadın belin ağrımadı hayret ettim okuyunca maşallah
Bebekbeklrkn Misafir berekettir risk olmadığı sürece hamilelik hastalık değil 33 haftalığım gelenim olunca daha çok bereketleniyor ev gelende yardım da ediyor ☺️