Birbebekumudu Kizlar dün kan verdim bugün kan sonucumu aldım 75.7 çıktı eve geldikten sonra iç çamaşırımda kahverengi baş parmağın boyunu geçmicek kadar akinti şeklindeydi yerlesme kanamasimi acaba korkuyorum :(
Hamilebirisi_06 Birbebekumudu yerleşme de olabilir beta henüz düşük olduğu için muhtemelen birşey yapmazlar ama sen yinede git hastaneye
Aysnk Birbebekumudu muhtemelen yerleşme kanamasidir yerleşme kanaması kahverengimsi oluyor kanama kırmızı oluyor adet kanaması gibi kese göründü mu ultrasonda eğer göründüyse bı ultrason baktirabilirsin
Gaye1402_ Birbebekumudu gebeliğin her ayında ve döneminde kanama olması 1 damla bile dahil normal değildir hastaneye görünmeniz daha iyi olur geçmiş olsun
Birbebekumudu YesimAykut teşekkür ederim canım sıkıntı yokmuş kesildi doktor 1 hafta önce idrar tahlilinde ufak bir kanama görüyorum muhtamelen yerlesme kanamasi demişti şimdi yerlesme kanamasi olduğunu öğrendim doktorumdan :)
YesimAykut Birbebekumudu çok sevindim🤗 içini ferah tut lütfen, kıpkırmızı kanama olmadığı sürece iyiye gittiğinin işareti❤️
Sedanurcan Birbebekumudu kendi doktorum bana yerleşme kanaması diye bişey yoktur demişti kulaktan dogma şeylere inanmayın demişti hastaneye git bebeğin ve senin sağlığın icin