Esraa70 25 Aralık 715 hcg devlet hastanesinde yaptırdım 27 Aralık 1170 hcg sağlık ocağında yaptırdım 29 Aralık 1720hcg özel hastanede yaptırdım Vajinal muayenede küçük bi kese gördü içi boştur bunun dedi
Baycam Esraa70 hep farklı yerlerde kan vermişsin o yüzden doğruluğundan emin olamazsın ki kanı aynı laboratuvar dan vermen gerekiyordu
busbus14 Esraa70 farklı yerlerde verdiğin için değerlerde sıkıntı çıkabilir hep aynı yerde vermen daha iyi olur hem gebeliğin daha yeni doktorunda direk içi boştur demesi saçma olmuş bence
YldrmNUR Esraa70 en az %60 artması gerekiyor. İlk artış güzel ikincisi de %55lerde falan ama farklı yerlerde verdiğin içindir. Ben çokta sıkıntılı bi hcg değeri görmedim. Şuan kaç haftalıksın
YldrmNUR Esraa70 ben 7 de kalp atışını duymuştum. Bence hemen kötü düşünme. Geç döllenme de olabilir. Belki ondan kesede bebek görünmemiştir. Çok küçük çünkü şimdi :)
Esraa70 Umarım öyledir, doktorlar çok kafa karıştırıyor en iyisi tek bi doktorda kalmak demekki , şuan ne kadarlık :)
YldrmNUR Esraa70 seni bi postta etiketledim kuzu sana örnek olsun diye. Çünkü doktorların cihazlarıda çok fark ediyor. Benim şuan 18 haftalık oldu. Burda betası bi düşüp bi yükselen sağlıklı gebelerde vardı
Bercem_kocer Kızlar benim adeten önce beta 92.4 yani ayın 19 Ayın 21 de yaptım 309 29 aralıkta ise tam 5000 nasıl sizce
Hulo2105 Esraa70 ay nolur hep aynı yerde ver. Ben ilk betamı özelde verdim 90 la öğrendim. 2 gün sonra sağlık ocağında verdim 65 çıktı yıkıldım resmen. 3. Kere yine sağlık ocağında verdim 237 çıktı. Farklı yerlerde verme o 3. Yü beklemek bana yıl gibi geldi. Her laboratuarın aralığı farklı oluyo
Esraa70 Aynen farklı yerlerde kan vermek baya sıkıntıymış onu farkettim, inşAllah Salı günü tekrar devlet hastanesinde kan vereceğim hayırlısı artık ne gelirse Rabbimden :) şuan ne durumdasın peki ?