Gultenaslan_27 Normal doğum ile ilgili merka ettikleriniz varsa cevaplayabilirim kızlar kendime geldiğimde paylasicam hikayemi
Melike_4949 Gultenaslan_27 gözünüz aydın bebiş kaç kilo doğdu ve kaç dikiş atıldı açılmaniz sancıniz varmıydi gittiğinizde?
matmazellayy Gultenaslan_27 normal doğum için ekstra bişey yaptınız mı mesela plates veya vajinal masaj yapılıyor doğumdan önce o tarz veya sık sık ev temizliği haraketlilik bende normal doğum istiyorum bu arada gözünüz aydın rabbim sağlıkla evladınızı büyütmenizi nasip etsin 😊❣️
Gultenaslan_27 Falancahanim teşekür ederim cnm 39 haftalık iken oldu evet nisanım geldi iki gün sonra oldu
Gultenaslan_27 Melike_4949 vlh canım ben iki gün evde sancı çektim geldiğimde 10 cm olmuştu 10 dk sürmedi yani dogumun çok şükür dikişim yok
Melike_4949 Gultenaslan_27 çok şükür bebeğin kilosu kaçtı canım? Benim bebiş iri biraz o yüzden korkuyorum zor olur diye
Bsrbyrk Gultenaslan_27 hayırlı olsun Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin 🙏🏻💕dikiş vs olmaması için rahat doğum için yaptığınız özel bir şey var mıydı
12hafsagunkokkaya96 Gultenaslan_27 gözünüz aydın ilk doğum mu açılma icin evde neler yaptınız geçmiş olsun
Melike_4949 Gultenaslan_27 pazartesi suni sancı ile doğum yapicam inşallah canım benim bebiş 3.500 kilo
Gultenaslan_27 Bsrbyrk teşekkür ederim yok cnm hicbisey yapmadım kısmeti böyleymiş bende dikisten çok korkuyordum ama olmadi iyiki
Gultenaslan_27 matmazellayy Allah razı olsun cnm hicbisey yapmadım cnm bı anda başladı sancılarım sonrası kendiliğinden geldi
matmazellayy Gultenaslan_27 Ya ne güzel maşaAllah size bana da dua edin sağlıkla evladımı kucağıma alayım bizim daha var ama olsun 😄❣️