Öncelikle bütün anne be anne adaylarıma selamlar güzel bir gebelik geçirdim son ana kadar doktorum ile normal doğum planlıyorduk ama son aylarda bebeğimin kilosu yavaşlamıştı ama ben kendimi her iki doğum ihtimalına hazırlamıştım 36. Haftamda gittiğimde doktorum daha fazla bekletmeyelim seni 7 aralıkta sezaryene alalım demişti kararlaştırmıştık. Fakat 1 Aralık Cuma gecesi birden suyum geldi hemen hastaneye acile gittik muayeneler tetkikler yapıldıktan sonra beni acil sezaryene aldılar tabi ben hiç korkmadım stres yapmadım ameliyathaneye gülerek girdim. Ameliyathanenin kapısında beni anestezi uzmanı bekliyordu o kadar tatlı ve hoş bir kadındı ki onunla sohbet ettik evrakları imzaladım daha sonra ameliyathaneye girdim orada beni muayene eden doktorlarım da vardı hepsi o kadar tatlı insanlardı ki asla korkmadım hep güler yüzlüydüm anestezi doktoru benim başımdaydı süreci anlatıyordu bana derken ameliyat başlamış ben hiç anlamadım zaten doktorum güldü plana uymadın dedi şakasına bende 6 gün daha bekleyemedi dedi güldük ve bebeğim doğdu onun sesini duymak gibisi yokmuş cidden ama onu küveze aldılar direk kilosu düşüktü 1950 doğmuştu daha sonra ameliyat bitti doktorlarıma hepsine minnettarım o kadar güzel ilgilendiler ki bu arada doğumum Antalya Akdeniz Üniversitesi hastanesinde oldu tavsiye ederim biraz uzun oldu ama hakkınızı helal edin💖🤲🏻