Bbk88 İstanbulda rahim filmi çektirenler var mi önerebileceğiniz bir yer ve gerçekten çok korkunç şeyler diyorlar okadar korkunç mu kizlar bu rahim filmi :(
ICY Bbk88 Kadıköy Sonomed’te çekildim ben 1 ay önce. İclal Hanım yaptı işlemi. Hiç ağrı sancı hissetmedim eli çok hafifti, öneririm size de
Zuzuu1 Bbk88 fatihte çektirdim hekimoğlu görüntüleme merkezinde. Adet ağrısı kadar bi ağrı oluyor sadece abartılacak bişey yok 🤷🏻♀️
Ebru_calskan Bende Bahat hastanesinde çektirdim Sultangazi de Mustafa balık var gerçekten çok iyi ilgileniyor Dr ben anestezili yaptırdım hiç anlamadım bile ne zaman olup ne zaman gittiğini
Melliisaa Bbk88 merhaba bende sultangazide özel gazi hastanesinde cektirmistim genel anestezili olarak yaptırdım uyandığımda ağrı veya aşırı kanama yaşamadım
MorKelebek54 Bbk88 istsnbul icin bisi diyemem ben sakaryadayim ama korkunc denilmesine bi yorum yalayim 3 kere rahim filmi cketirdim hepsi anesteziliudi. Anestezili istedim cunku aci esigim cok cok dusuk dayanabilcegimi sanmiuodum ki aci oluyomuydu bilemiyeium herkezde bu degisiyo bazilarinda aci olmuyo bazilarinda cok oluyo bunun sebebi de aci esiginin herkezde farkli olmasi. Eger ki aci esiginin yuksek oldugunu biliyosan aci olsa bile fazla rahatsiz olmam diyisan nkrmal yaptir ama kendine bu konuda gicenmiyosan anesteizili sonrasinda adet agrisi gibi hafif kramplar olabilir eger ki dyanamkcak gibiysen o agriya doktorundan agri kesici igne isteyebilirsin hafif damla damla seklinde kan gelebikir o yuzden sonrasinda kullanmak icin oed koy yanina. Belki abartildigi kadsr aci oluyodur ya da olmuyodur bilemem ama herkezin aci esiigi farkli o yuzden kendine gore yaptir kuzum
CereenCkr Bbk88 ben bir kere cektirmistim Fatih tarafında kalıyor hekim oğlu görüntüleme diye Özel klinik gibi bir yer temiz ve çok ilgililerdi fiyatida araştırdığım yerlere göre çokta uygundu hemende sonuç çıkmıştı. Korkulacak bişey yok bende çok korkmuştum ilk gittiğimde oraya ama hissetmiyorsun bile sonrasında biraz ağrı sancı oluyor adet gibi o kadar
Pol_en İstanbul olarak bilmiyorum ama , anestezili çektirdim 10-15 dakika sürdü girmem hazırlanmam ayılmam hiçbirşey hissetmedim hatta çıkışta da cafeye kahve içmeye gitmiştim☺️ anestezili tavsiye ederim